Jo es neredzu ēdienā tikai garšu – es to jūtu kā telpisku formu, temperatūru un emociju plūsmu.
Kā sinestēte, neiroplastikas pētniece un psihosomātikas speciāliste, es palīdzu restorāniem radīt:
✨ Ēdienus, kas ne tikai garšo, bet arī uzlabo smadzeņu darbību.
✨ Gaisotni, kas ir ne tikai skaista, bet arī maina ķermeņa ķīmiju.
✨ Ēdiena noformējumu, kas paliek atmiņā kā jūtu poēma.
Restorāni, kurus esmu konsultējusi:
- Hakkasan (Abu Dabi) – Ķīniešu molekulārā virtuve
- Talea by Antonio Guida (Abu Dabi) – Michelin itāļu māksla
- Pierchic (Dubaija) – Jūras veltes uz piestātnes
- Al Iwan (Burj Al Arab) – arābu virtuve
- Erosanté (Krēta) – Vidusjūras dabas ritms
- Observation Deck at 300 (Abu Dabī) – panorāmiskā ēdināšana 74 stāvā
Viņi aicināja mani lai es palīdzētu:
🔹 Savienot krāsas, smaržas un tekstūras ar emocijām
🔹 Padarīt katru maltīti par neatkārtojamu sensoru ceļojumu
🔹 Pārveidot ēdienkarti, lai tā uzlabotu klientu garastāvokli.





Nākamajos postos:
➡️Kā es palīdzēju izsmalcinātiem restorāniem uzlabot ēdienkarti? Un kā tas veicināja viņu biznesu?
➡️Kas ir mana neiro-gastronomija?
➡️Kādas krāsas produktiem jābūt ēdienkartē, lai pārvarētu stresu, trauksmi, nomāktību.
Vai esat gatavi ieraudzīt pasauli ar manām sinestētes acīm? Sekojiet man un jūsu uztvere par ēdienu nekad vairs nebūs tāda pati kā agrāk.