NeuroGastronomy

uzturs tavai mentālajai veselībai

Garšīgi, ātri, viegli!

Atbrīvo savu enerģiju, uzlabo garastāvokli ar katru maltīti! Izbaudi gardus ēdienus, kas ir vienkārši pagatavojami un neprasa daudz laika.

Ēd ar baudu, nedomā par liekiem kg!

Iedomājies, tu jūties enerģiska, koncentrēta un laimīga – un tas viss, ēdot gardu ēdienu! Sasniedz savus svara mērķus bez kaloriju skaitīšanas.

Zinātne tavā šķīvī

Balstoties uz jaunākajiem neirozinātnes pētījumiem, NeiroGastronomija optimizē smadzeņu darbību un uzlabo tavu labsajūtu.

NeiroGastronomija nav diēta, tas ir holistisks ceļš uz labāku sevis izpratni un dzīves kvalitāti

NeiroGastronomija ir revolucionāra pieeja, kas apvieno neirozinātni, psihosomatiku un uztura zinātni, lai optimizētu smadzeņu darbību un vispārējo labsajūtu. Izmantojot Andželinas Antones unikālo sinestēzijas pieredzi un Neuromatrix Harmony System, NeiroGastronomija piedāvā personalizētus risinājumus, kas palīdzēs tev:

  • uzlabot kognitīvās funkcijas un atmiņu
  • mazināt stresu un uzlabot emocionālo līdzsvaru
  • paaugstināt enerģijas līmeni un vitalitāti
  • atbalstīt veselīgu nervu sistēmu

Kā uzturs var palīdzēt pie psihosomatiskajām problēmām?

Tavas emocijas – mans atbalsts!

Psihosomātiskas problēmas var ietekmēt tavu dzīvi daudz spēcīgāk, nekā tu iedomājies. Bet zini, tu neesi viena! Uzturam ir milzīga loma tava garastāvokļa veidošanā, enerģijas līmenī un pat spējā tikt galā ar stresu. NeiroGastronomija ir ceļš, kā izmantot ēdienu, lai atbalstītu tavu mentālo veselību. Esmu šeit, lai palīdzētu tev atrast garšīgus un barojošus risinājumus, kas uzlabos tavu pašsajūtu un atgriezīs dzīvesprieku.

Kā es varu tev palīdzēt

Vai tu piedzīvo trauksmi, depresiju vai hronisku stresu? Vai jūti, ka garastāvokļa svārstības ietekmē tavu ikdienu un attiecības? Esmu šeit, lai palīdzētu tev tikt galā ar šīm problēmām un atgūt emocionālo līdzsvaru.

Neiroplastika: Trenē savas smadzenes ar ēdienu!

Mērķtiecīgs uzturs var stimulēt jaunu neironu savienojumu veidošanos, uzlabojot atmiņu, mācīšanos un koncentrēšanos.

Psihosomātika: Atbrīvo emocijas ar garšu!

Ēdiens var ietekmēt hormonu un neirotransmiteru līmeni, palīdzot mazināt stresu, trauksmi un uzlabot emocionālo labsajūtu

Sinestēzija: Izbaudi unikālu garšas simfoniju!

Ar savu sinestēzijas pieredzi es radu ēdienus, kas ne tikai garšo lieliski, bet arī izraisa spēcīgas un pozitīvas emocijas.

Individuāla pieeja: Tavs ceļš uz harmoniju!

Katra sieviete ir unikāla, tāpēc es izstrādāju personalizētus uztura plānus un ieteikumus, kas atbilst tavām specifiskajām vajadzībām un mērķiem.

NeiroGastronomija var palīdzēt, ja tev ir šādas problēmas:

  • Hormonālās svārstības: NeiroGastronomija var palīdzēt līdzsvarot hormonus, mazinot tādus simptomus kā garastāvokļa maiņa, nogurums un trauksme.
  • Stress un trauksme: Mērķtiecīgs uzturs var nomierināt nervu sistēmu un palīdzēt tev tikt galā ar stresu un trauksmi.
  • Depresija un nomāktība: NeiroGastronomija piedāvā dabīgus veidus, kā uzlabot garastāvokli un mazināt nomāktības sajūtu.
  • Psihosomatiskas problēmas: Ēdiens var mazināt fiziskus simptomus, ko izraisa emocionālas problēmas.
  • Gremošanas problēmas: NeiroGastronomija var palīdzēt uzlabot gremošanu un zarnu veselību, kas ir cieši saistīta ar emocionālo labsajūtu.
  • Enerģijas trūkums un nogurums: Pareizs uzturs var palielināt enerģijas līmeni un palīdzēt tev justies spēcīgākai un aktīvākai.

Mana e-grāmata “NeiroGastronomija klimaktērija laikā: Kā uzturs atbalsta smadzenes un labsajūtu”

Tas ir ir ceļvedis sievietēm klimaktērija periodā, lai ar mērķtiecīga uztura palīdzību atbalstītu savu neiroloģisko un psihosomatisko labsajūtu. Hormonālās izmaiņas var izraisīt tādus nepatīkamus simptomus kā “smadzeņu migla”, garastāvokļa svārstības, miega traucējumi, trauksme, depresija. Grāmata piedāvā praktiskus ieteikumus un receptes, kas balstītas uz NeiroGastronomijas principiem, lai mazinātu šos simptomus un uzlabotu dzīves kvalitāti. Atklājiet, kā pareizs uzturs var palīdzēt saglabāt skaidru prātu, stabilu garastāvokli un enerģiju šajā dzīves posmā.

Mērķtiecīgas uzturvielas

Uzziniet, kādi produkti un uzturvielas (piemēram, Omega-3 taukskābes, B grupas vitamīni, antioksidanti) ir īpaši svarīgi smadzeņu veselībai un garastāvoklim klimakterija laikā, un kā tos iekļaut savā ēdienkartē.

Praktiski uztura plāni

Grāmata piedāvā ērtus un garšīgus ēdienreižu plānus (brokastis, pusdienas, vakariņas, uzkodas) ar receptēm, kas ir pielāgoti klimakterija vecuma sieviešu vajadzībām, ieskaitot variantus vegānām un svaigēdājām.

Ieteikumi dzīvesveidam

Papildus receptēm, grāmata sniedz padomus par veselīgu dzīvesstilu, kas var palīdzēt mazināt klimaktērija simptomus, piemēram, par produktiem, no kuriem ieteicams izvairīties vai samazināt patēriņu.

Holistiska pieeja

Grāmata apvieno neiroloģiskos un psihosomatiskos aspektus, parādot, kā uzturs ietekmē ne tikai smadzenes, bet arī vispārējo labsajūtu, enerģijas līmeni un emocionālo stabilitāti klimaktērija laikā.

Par mani

Neiroplastikas un Psihosomātikas speciāliste

Esmu Andželina Antone. Mana aizraušanās ar NeiroGastronomiju ir radusies no dziļas pārliecības, ka uzturs ir spēcīgs instruments smadzeņu darbības optimizēšanai un iekšējā līdzsvara atjaunošanai.

Ar vairāk nekā 30 gadu pieredzi psihosomātikā, neiroplastikā un uztura zinātnē, esmu izveidojusi unikālu pieeju, kas apvieno zinātni ar manu sinestēzijas spēju. Tas nozīmē, ka es ne tikai saprotu uztura ietekmi uz smadzenēm un ķermeni, bet arī uztveru garšas kā krāsas un emocijas, radot ēdienus, kas dziedina un iedvesmo.

Ja esi gatava atklāt ēdiena spēku un sākt savu ceļu uz harmoniju, esmu šeit, lai būtu tava pavadone.

Noskaties video

Saruna ar klienti

Kliente no Itālijas ieradās ar smagām migrēnas lēkmēm, problēmām darbā, ar izdegšanas sindromu. Viņa atbrīvojās no lēkmēm pateicoties manai skaņu terapijai. Bet ņemot vērā klientes vecumu (40+) un slodzi darbā, es ieteicu izmantot arī NeiroGastronomisko uzturu.

Atsauksmes

Ko saka klientes

Pēc neirogastronomiskā uztura principu ieviešanas manā ikdienā, esmu patiesi pārsteigta par pārmaiņām! Jau pirmajā nedēļā novēroju ievērojamu ķermeņa apjoma samazināšanos, un tas notika bez stresa vai sevis ierobežošanas. Turklāt, pamazām atgriežas enerģija un mazinās hroniskais nogurums. Šī pieeja ir ne tikai efektīva, bet arī patīkama, un esmu ļoti pateicīga par iegūtajiem rezultātiem!

Baiba, 45 gadi

Šis uzturs tiešām strādā! Jūtos enerģiskāka, mierīgāka un vēl tievāka. Paldies!

Emīlija, 30 gadi

Godīgi sakot, jutos kā izpumpēts balons – visu laiku nogurusi, bez spēka. Bet, sākot ievērot tos uztura ieteikumus, pamazām sāku atgūties. Tagad dienas laikā ir daudz vairāk enerģijas, un pat vakaros vēl esmu uz kājām, nevis gribu tikai gultā krist. Un vēl – patīkamākais pārsteigums – bikses viduklī paliek brīvākas! Jūtos daudz labāk un priecīgāka.

Laine, 42 gadi

Klimakss man bija īsts murgs – garastāvoklis lēkāja kā traks, un galva tāda miglaina, ka grūti bija pat elementāras lietas atcerēties. Bet, mainot ēšanas paradumus, pamazām paliek mierīgāk. Vairs nav tādu pēkšņu dusmu uzplūdu, un galva strādā daudz skaidrāk. Beidzot atkal jūtos kā es pati!

Agrita, 50 gadi

Sazinies ar mani

Ja tev vai tavam bērnam ir alerģija vai produktu nepanesība, man ir jāizstrādā individuālais uztura plāns.

Raksti WhatsApp

+37128866000

Tālrunis

28866000

Piesakies konsultācijai klātienē
pēc pieraksta

Mans NeiroGastronomiskais Blogs

Katra ēdienreize kā emocionāls piedzīvojums

9 Minūtes par Omega 3. NeiroGastronomija ar Andželinu Antoni

9 Minūtes par Omega 3. NeiroGastronomija ar Andželinu Antoni

NeiroGastronomija ir vairāk nekā tikai uzturs! Šajā 9 minūšu podkāstā es, Andželina Antone, paskaidroju, kā Omega 3 sader ar manu unikālo pieeju - apvienojot sinestēziju, neiroplastiku un psihosomātiku. Uzzini, kā šīs taukskābes var uzlabot tavu labsajūtu, izmantojot...

read more